Check Beschikbaarheid

Ervaringen van onze klanten

Wij hebben onlangs gebruik gemaakt van uw shuttle service en deze is goed bevallen. Ons werd verteld dat de chauffeur klaar zou staan bij de garage en deze hielp ons met alle koffers in het busje zetten. De rit naar Schiphol duurde ook maar een paar minuten. Heerlijk deze service.

30/03/2017
Super ervaringen met Comfort Parking

Ik heb comfort parking nu al meerdere malen gebruikt en heb ook een eigen account.

Elke ervaring die ik tot nu heb gehad met Comfort parking en het personeel is top, ze staan altijd klaar wanneer afgesproken, en zelfs een paar dat ik eerder was geland stond de auto klaar zodra ik naar buiten liep. En altijd even vriendelijk, ook al is het soms 5-6 uur s'ochtends.

Heb Comfort parking al aan veel kennissen aanbevolen.

16/02/2017
Supersnelle service

Hadden op 06/01 de portemonnee in de auto laten liggen, terwijl we al ingecheckt waren en klaar stonden om te vertrekken.
Gebeld met de parking en binnen 10 minuten was de portemonnee weer in ons bezit omdat men deze uit onze auto hebben gehaald en vliegensvlug gebracht !!!
Onze vakantie gered !!
Prima gedaan.

23/01/2017
Super service

Heel netjes op tijd en goede service nu tweede keer van gebruik van gemaakt en zit nu nog lekker in zuid Afrika vakantie te houden maar ik ga met een onbezorgd gevoel weer terug naar Nederland waar ik dan weer netjes en vlot naar mijn auto word gebracht die netjes overdekt staat geparkeerd

17/01/2017
Geweldige service

Al jaren op een rij gebruik gemaakt van Comfort Parking
We hebben niks dan lof over de service van Comfort Parking
Ook de vriendelijkheid van het personeel
Maken er al jaren gebruik van en dan wel van de Valet Parking
Makkelijk voor de deur van vertrekhal stoppen, auto wordt overgenomen en bij aankomst ff belletje en auto is weer onderweg
Ook paar keer extra service gedaan ,auto wassen en interieur reinigen
Ook geweldig goed ,auto zag er weer goed uit
Ga hier nog vele jaren gebruik van maken
Ga zodoor Comfort Parking

11/01/2017
En weer Comfort Parking

Sinds enige jaren maken wij gebruik van dit bedrijf. Steeds weer tevreden, steeds weer staat de auto keurig op tijd klaar. Goede afspraken en nette chauffeurs. Alle vertrouwen!!!

28/12/2016
In één woord Geweldig

De start gaf bij ons enige vertraging maar de ik werd gebeld door Comfort parking of er problemen waren onderweg en hoe laat wij ongeveer zouden arriveren.
Tegen de tijd dat arriveerden gebeld en werd keurig opgehaald en naar het vliegveld gebracht.
Bij terug komst op gehaald bij het vliegveld en naar onze auto gebracht.
Loop naar onze auto probleem accu helemaal leeg onze chauffeur van Comfort parking, Gerard zegt geen probleem ga ik even een booster halen starten we alles weer keurig op.
Zo gezegd zo gedaan de service van Comfort parking is in ÉÉN woord GEWELDIG.

Nogmaals mijn Hartelijke Dank.

19/12/2016

Prima service, wij stonden natuurlijk weer eens verkeerd. Bij aankomsthal ipv vertrekhal. Dacht dat zij misschien al vertrokken waren, maar ze stonden er nog!! Mensen hartelijk bedankt voor de service.

05/09/2016
waarom anders doen?

reserveren : kort, effectief. simpel
parkeren : auto staat overdekt, je hebt je eigen sleutels bij, brede parkeerplekken.
van/naar : prima. altijd zoals afgesproken
prijs: prima conform geboden
aanrader: absoluut!

28/03/2016
Uitstekend !

Een hele fijne en goede ervaring met ComfortParking gehad, toen we weer veilig geland waren werden we netjes opgehaald en naar de auto gebracht, waar later bleek dat mijn accu was stuk gegaan.
Daar sta je dan laat in de avond, wat doe je dan, natuurlijk met ComfortParking bellen, ze gaven aan binnen 5 minuten met een z.g. accubooster langs te komen zodat we weer fijn naar huis konden.

Comfortparking bedankt !

10/02/2016
8 Jan. 2016 reservering

Uitstekende service en bijzonder vriendelijk personeel.
Zeker voor herhaling vatbaar !!

01/02/2016
Super tevreden!!

Hoi, ik ben zeer tevreden omdat ze precies handelen zoals t staat, vriendelijk en stipt op tijd, dus echt een aanrader

30/09/2015
Vertraging

In een woord geweldig. Ondanks 5 uur vertraging na amper tien minuten wachten kregen we onze auto. En ondanks 2 uur in de nacht service with a smile. Enorm bedankt

17/09/2015
Inclusief pech hulp!

Voor het eerst gebruik gemaakt van comfortparking en het beviel uitstekend! Tijdens het onderweg naar Comfort Parking belden we een half uur van te voren dat wij in aantocht waren , en wat bleek, tijdens het herstarten van de auto (op de locatie) wilde deze niet meer starten! (argh!!) Geen probleem CP heeft dat blijkens de medewerkers vaker meegemaakt en is daar op voorbereid. CP had een zg. accu booster waarmee zij tijdens onze vakantie getest hebben en de auto weer konden starten. Op de terug weg van vakantie hadden ze die ook weer meegenomen om de auto te starten mocht ie niet meer aanslaan. Gelukkig was dat niet nodig de auto startte op de laatste druppel stroom (blijkbaar via de accu booster verkregen :-)
Dus we konden naar huis rijden (in de nacht) Bij nader onderzoek thuis bleek de accu aan vervanging toe te zijn. Niettemin de medewerkers van CP (o.a. Gabie) waren zeer vriendelijk en behulpzaam - kortom volgende keer voor ons weer Comfort Parking!

08/08/2015
Super geregeld

Voor de eerste x gebruik gemaakt van Comfort Parking. Vriendelijk personeel en vertrouwd parkeren.
Terugreis midden in de nacht....dezelfde vlotte, vriendelijke service als overdag... SUPER!!

07/08/2015
Prima service!

Deze vakantie gebruik gemaakt van Comfort Parking. Snel geboekt via internet en snelle bevestiging. Erg tevreden over dienst en personeel. Maken er in de toekomst zeker weer gebruik van!

24/07/2015
Prima service

Voor het eerst gebruik gemaakt van comfortparking. Prima service. Je belt en binnen 5 minuten is de bus er en brengen ze je naar het vliegveld. Weer in Nederland bel je en de zelfde positieve ervaring. We maken er zekere weer gebruik van.

24/06/2015

Ik maak gemiddeld 1 a 2 keer per maand gebruik van de service van Comfort Parking en ben daarover zeer tevreden.

De reden dat ik deze review invul is dat ik mij heb geërgerd aan een item dat ik onlangs zag op televisie over onbetrouwbare parkeerdiensten op Schiphol.

In deze uitzending van bejaardenomroep MAX werden duistere praktijken van een tweetal vage parkeerservices blootgelegd. Op die manier werd bij kijkers de suggestie gewekt - met medewerking van de Schiphol parkeerdienst - dat alle parkeerservices onbetrouwbaar zijn.
Ik kan uit ervaring zeggen dat Comfortparking in ieder geval erg goed en betrouwbaar is!

22/06/2015
Geweldig

De service is ronduit geweldig. Ga zo door
Ik kan het iedereen aan bevelen

01/06/2015
comfort parking, elke medewerker is vriendelijk en goed gemanierd

ik ben zeer te spreken over CP. ik heb zeer regelmatig gebruik van ze gemaakt en ondanks dat ik soms 5-10 minuten moet wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3, doen ze er merkbaar alles aan om vlot te werken. Enige punt wat ik op korte termijn hoop te zien is een electronische manier om de overhandiging, en het terugnemen van je voertuig te kunnen regelen, ipv die geprinte reserveringen. Verder niets dan lof!

29/05/2015
adequate werkwijze...

Eerste keer, dus de kennismaking. Had lichtje in auto laten branden. Met op steekwagentje aangereden snellader was het probleem supersnel verholpen. HANDIG.
Tweede keer: Ik kreeg thuis mijn reserveringsbevestiging niet uitgeprint. Telefoontje naar Comfortparking en ik kreeg :het onmiddellijk via mijn e-mail toegestuurd zodat ik het wel kon printen. SLIM.
Derde keer: Tomtommetje weigerde. Heb gebeld en buitengewoon helder werd ik per telefoon naar de parking geloodst en dat terwijl ik merkte dat men het op het kantoor druk had.CORRECT.
Los van mijn probleempjes kan ik spreken van een hele prettige en snelle manier van werken.
Dergelijke ervaringen kom ik niet zo veel meer tegen

30/03/2015
Zeer tevreden

Wij hebben al meerdere keren comfort parking geboekt en dit bevalt ons zeer goed.....auto netje geparkeerd ....goede shuttle service en bij terugkomst weer netje naar de auto gebracht....en prima tarieven....
We hebben de zomervakantie al weer geboekt en doen weer een beroep op jullie prima service....
Ga zo door Comfort parking
Mvg Fam Groen

26/03/2015
kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Eerste keer mijn auto geparkeerd bij dit bedrijf.
Auto zelf geparkeerd (binnen).
Zeer vriendelijke medewerkers.... was mijn ervaring.
Ik hoeft mijn sleutel niet af te geveven...
kom zeker terug wanneer ik weer opreis ben.
Ga zo maar door en succes verder Comfortparking.

09/03/2015
Super!

Het was super geregeld. Bedankt!!

03/03/2015
Complimenten

Goede morgen heren van comfortparking.
Hierbij wil ik mijn complimenten uitspreken voor de geweldige service die jullie bieden.
ALLES is zo goed en keurig verlopen.
Vriendelijk personeel en heel hulpvaardig.
Ik kom zeker bij jullie terug het is ons heel goed bevallen, zal ook iedereen jullie
aanbevelen.

03/03/2015
prima service en tevreden klanten. Zeker voor herhaling vatbaar

7 en 14 Februari 2015 hebben wij gebruikt gemaakt van de mogelijkheid om onze auto te parkeren bij Comfort Parking. Onze tomtom kon het adres niet vinden, maar een werkgever van Comfort Parking heeft ons, ondanks het zéér vroege tijdstip van 2 uur in de nacht, veilig naar de garage "geloodst".
Bagage werd keurig voor ons uit de auto gehaald en in de bus gezet, waarna we in snelle, maar veilige vaart, naar Schiphol werden gebracht.
Toen we een week later, terug in Amsterdam, Schiphol uitkwamen, stond de bus ons al op te wachten.

15/02/2015
Schitterende service

Comfort parking was absoluut een zeer positieve ervaring, ik belde kort voor aankomst op Schiphol en er stond iemand te wachten bij aankomst, met de nodige professionele aanpak, papieren werden in orde gebracht, ik kon op vakantie vertrekken. Ik had een overdekte parking gevraagd, evenals een uitgebreide kuisbeurt binnen- en buitenkant. Bij terugkomst, ik was nog maar geland, zat nog op het vliegtuig, of werd gebeld met de melding dat ze hadden gezien dat ik gearriveerd was en mijn auto zou klaar staan tussen vertrekhal 2 en 3. Ik zag mijn auto schitteren van ver, binnenin was alles propertjes, de km teller telde een paar km extra. Bij een volgende gelegenheid maak ik opnieuw gebruik van hun diensten, zeker weten.

09/01/2015
Snelle service

Snel gebracht naar Schiphol en snel opgehaald na landing. Chapeau!

18/11/2014
Een aanrader

Prima service, vlotte en vriendelijke afhandeling.
Alleen konden wij bij terugkomst de uitweg niet vinden naar de plaats waar de auto op ons stond te wachten. Een extra aanwijzing in de hal zou niet verkeerd zijn.
Een aanrader voor iedereen!!

16/10/2014
Zeer tevreden

Reserveren eenvoudig, overdekt parkeren, vlotte aflevering met Shuttlebus die al klaar stond bij aankomst door vriendelijke chauffeur op Schiphol, en ook bij terugkeer om 03:00 's nachts was de Shuttlebus er snel om ons op te halen en weer bij de auto af te zetten. En de auto stond er nog precies zo als ik 'm neergezet had. Service zoals ik het verwacht had dus.

05/09/2014
Overdekt

1e keer bij Comfort Parking geparkeerd. Goede ervaring. Volgende keer weer! Ideale ligging en overdekt!

04/08/2014
Stipt op tijd!

zeer stipt op tijd en klantvriendelijk. Meer moet dat niet zijn.

13/07/2014

Prima service!

16/06/2014
Voor herhaling vatbaar

Het ophalen bij vertrek bij de parkeergarage en terug bij aankomst op Schiphol is goed op tijd gebeurt.
Ik zal zeker opnieuw gebruik maken van Comfort Parking.

02/06/2014
Prettige chauffeurs

Prima manier om te parkeren op Schiphol. Auto was er op tijd en prettige chauffeurs.

07/05/2014
Mooi schoon

Zoals afgesproken half uur voor aankomst gebeld en de heren stonden ons op te wachten bij de parkeer garage. De koffers werden in het busje geladen en we werden gelijk naar Schiphol gebracht. Terug uit Turkije en op Schiphol weer aangekomen hebben we gebeld en binnen een kwartier waren ze bij ons om ons naar onze auto te brengen. Zoals afgesproken was de auto van binnen en buiten keurig netjes schoon gemaakt Complimenten

16/04/2014
Super

Super geregeld, auto stond klaar om ons te brengen en te halen van en naar schiphol.
Geen probleem met de auto halen.

04/03/2014
Volgende keer weer

Comfortparking geboekt. Auto op aanwijzing van medewerker, keurig, overdekt gestald. Sleutels behouden. Terug, zijn we 15 dagen later weer netjes opgehaald bij terminal en auto in onberispelijke staat aangetroffen.

Op het zelf geprinte contract stond dat betaling "pending" was. Daarom ook aan medewerker op Schiphol betaald (dus dubbel). Vanaf vakantieadres dubbele betaling via email gemeld en binnen 2 dagen was dit recht gezet.

02/02/2014
Comfort Parking

Ik ben erg tevreden, mijn auto laten wassen bij comfort parking deze zag er erg netjes en schoon uit toen ik terug kwam van vakantie.

Verder waren ze zowel op de heen en terugweg op tijd.

Top, de volgende keer boek ik zeker weer bij comfort parking.

Groet,

Hans uit Zwijndrecht

26/07/2013
Afhalen op Schiphol

Ik ben gisteravond op schiphol geland en heb toen fout gehandeld waardoor ik niet op de goede plaats stond.Gelukkig heeft u dit goed opgelost door de chauffeur naar mij te doen zoeken. Ik werd snel gevonden en mijn auto stond netjes klaar.
Het moet mij van het hart dat uw service geweldig goed is en uw personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ik bedank u daarvoor en kom zeker bij u terug als ik weer vanaf Schiphol vlieg. Ik zal uw bedrijf ten zeerste bij derden aan bevelen!

09/07/2013
Goede service

Goede service! ik heb mij geen zorgen hoeven te maken om mijn auto. Beleefde personeel. Er wordt informeel en gezellig met je omgegaan. Fijne samenstelling. Afspraken zijn nagekomen. Dank!

08/07/2013
Top service

Gisterenavond om 23.50 uur, haalde ik, net terug gekomen vanuit Barcelona mijn KIA op. Het was de eerste keer dat ik van de dienst van Comfort parking gebruik maakte.
Graag maak ik U een compliment.
De auto was bijzonder mooi schoon gemaakt maar wat mij vooral opviel was de beleefdheid, de correctheid en het dienstbare opstelling van de chauffeurs, zowel de chauffeur die ons zaterdag naar Schiphol bracht als de chauffeur die ons vannacht weer ophaalde.

Ik zal niet nalaten uw service bij collega’s aan te bevelen.

Met dank

08/06/2013


NU 5% KORTING MET KORTINGSCODE "JUNI5"